Bussines Lunch Classic Copy

Bussines Lunch Classic Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë mishin e vicit si dhe perime ose sallatë ose supë.Është një menu e larmishme e ndërtuar nga tre javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Vaktet kanë 500-700kCal. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një paketë e përshtatur me një vakt dreke të shëndetshme cdo ditë duke mundesuar ushqyerjen e organizmit me larmishmëri produktesh cilësore të ndryshme cdo ditë. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë145 euro / 20 ditë (drekë) Porosit Paketën185 euro / 26 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë43 euro / 5 ditë (drekë) Porosit Paketën52 euro / 6 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
November 23, 2023

Dieta Lifestyle

Dieta Lifestyle Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj Përfshin një proteinë si fileto pule, peshk ose mish vici  si dhe perime ose sallatë ose supë. Eshtë ideale për shtim peshe për femrat ose për mirëmbajtje peshe për meshkujt që ushtrojnë edhe aktivitet fizik. Mund të aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje  peshe. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë. 650-800 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë453 € / 26 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën350 € / 20 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00. Paketa Javore Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 KCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë. 650-800 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë126.5 € / 6 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën105.5 € / 5 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.
April 6, 2021

Bussines Lunch Superior

Bussines Lunch Superior Menu mesdhetare me produktet më cilësore në treg.Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, legume etj, si dhe perime ose sallatë ose supë. një menu e larmishme e ndërtuar nga tre javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Vaktet kanë 500-700kCal. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë288 € / 26 ditë (drekë) Porosit Paketën230 € / 20 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë79.2 euro / 6 ditë (drekë) Porosit Paketën66 € / 5 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
April 6, 2021

Dieta Detox Juice

Dieta Detox Juice Dieta Detox, zgjat 3 deri në 6 ditë dhe ka për qëllim të furnizojë trupin tuaj me perime e fruta të cilat do alkalinizojnë gjakun e do ju ndihmojnë në eleminimin e tepricëva të yndyrnave të depozituara në mëlci e muskuj. Ju do merrni kaloritë tuaja ditore dhe nutrientët përmes lëngjeve të freskëta cold-pressed, sistemi juaj tretës do pësojë një “restart” duke i dhënë kohë për t’u pastruar e për të shëruar veten nga inflamacioni pre-ekzistues. Çdo lëng ka një sasi të lartë vitaminash e mineralesh sepse përbërësit janë 100% fruta e perime të freskëta të stinës të përgatitura me teknologjinë Cold Pressed, e cila jo vetëm nxjerr më tepër lëng e nutrientë prej tyre, por edhe nuk i lejon të denatyrohen shpejtë nëse ju i vendosni në frigorifer, në dallim nga shtrydhësi normal. Paketa Detox JuicePaketa Detox Juice Formulat e Fit Juice janë hartuar nga Dr. Matina Cobo në përputhje me të gjitha udhëzimet shkencore për këtë lloj diete. Dita juaj përfshin 6 lëngje të cilat këshillohen të konsumohen cdo 3 orë. Midis tyre mund të konsumoni fruta të thata (akoma më mirë gjalpë prej tyre) për të shtuar marrjet ditore të yndyrnave të shëndetshme dhe omega 3. Hidratimi ditor ka shumë rëndësi, duhet të pini së paku 1.5 -2 litra ujë në ditë përvec lëngjeve, për të lehtësuar procesin e “pastrimit” të trupit. Nuk lejohet kafeina gjatë këtyre ditëve, pasi e dëmton procesin e detoksifikimit. Qëllimi primar i Dietës Detox nuk është dobësimi në vetvete, por rivitalizimi i trupit, rregullimi i florës bakteriale dhe ulja e inflamacionit. Pas ditës së 3-të të Dietës Detox raporti midis baktereve të zorrës kthehet në favor të atyre “të mira”. Kjo do ju ndihmojë edhe nëse keni objektiv dobësimin, për të pasur një sukses të garantuar në dietën tuaj. 180 euro / Paketa 6 ditore Porosit Paketën95 euro / Paketa 3 ditore Porosit Paketën Vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 16:00 dhe 20:00.
June 3, 2020

Dieta Mega Mass

Dieta Mega Mass Menu mesdhetare ideale për shtim në peshë. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, peshk, mish viçi, etj, një karbohidrat si oriz basmati, pasta, patate, legume (fasule, thjerreza, etj) si dhe perime apo sallata te ndryshme ose supe. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . 550-700 kCal 50% karbohidrat 30% protein 20% yndyrë508 euro / muaj (drekë & darkë) Porosit Paketën288 euro / muaj (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00. Paketa Javore Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi i shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . 550-700 kCal 50% karbohidrat 30% protein 20% yndyrë139.7 euro / javë (drekë & darkë) Porosit Paketën79.2 euro / javë (drekë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.
June 2, 2020

Dieta Ketogjenike

Dieta Ketogjenike  Me menunë ketogjenike trupi kalon në një lloj gjendje metabolike, e cila quhet ketozë, ku organzimi djeg yndyrë për “karburant” dhe prodhon pak fragmente karboni (të quajtura ketone) si produkt metabolik. Normalisht trupi ynë djeg karbohidrate për “karburant”, burimi kryesor I energjisë për trurin, zemrën rruazat e kuqe dhe shumë të tjera. Kur trupi kalon në ketozë, ne ndihemi më pak të uritur dhe është më e lehtë të konsumojmë më pak ushqim se zakonisht. Si ë tillë është menuja ideale për të rënë në peshë. Ketogjenike është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike . Përdoret gjithashtu për njerëzit që vuajnë nga sëmundjet e gjendrës tiroide, për njerëz me probleme nervore (migrenë, depresion, ankth, Parkinson, Alzheimer, etj) si dhe për njerez me problemet e celiakisë ose të sindormit të zorrës së irrituar. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Per femrat post partum ose ne gjidhenie, duhet te konsultoheni me mjeken tone per ndjekjen e kesaj diete. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmet. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë. Yndyrna derivon nga burime te pangopura dhe te shendethsme si vaj ulliri, avocado, ullinj, etj. Ritmi I rënies në peshë është 4 – 7 kg në muaj ne varesi te metabolizmit tuaj dhe te kg mbipeshe. 500-650 kCal 5% karbohidrat 25% protein 70% yndyrë431 € / 26 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën340 € / 20 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00. Paketa Javore Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmet. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë. Yndyrna derivon nga burime te pangopura dhe te shendethsme si vaj ulliri, avocado, ullinj, etj. Ritmi [...]
June 2, 2020

Bussines Lunch Classic

Bussines Lunch Classic Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë mishin e vicit si dhe perime ose sallatë ose supë.Është një menu e larmishme e ndërtuar nga tre javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Vaktet kanë 500-700kCal. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Është një paketë e përshtatur me një vakt dreke të shëndetshme cdo ditë duke mundesuar ushqyerjen e organizmit me larmishmëri produktesh cilësore të ndryshme cdo ditë. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë185 € / 26 ditë (drekë) Porosit Paketën145 € / 20 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00. Paketa Javore Është një paketë e përshtatur me një vakt dreke të shëndetshme cdo ditë duke mundesuar ushqyerjen e organizmit me larmishmëri produktesh cilësore të ndryshme cdo ditë. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara. 500-700 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë51.7 € / 6 ditë (drekë) Porosit Paketën43 € / 5 ditë (drekë) Porosit Paketën Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.
May 14, 2020

Dieta Premium

Dieta Premium Menu mesdhetare me produktet më cilësore në treg. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, legume etj, si dhe perime ose sallatë ose supë.Premium është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Është dietë e cila forcon imunitetin, e pershtatshme për njerëzit që vuajnë nga hipertensioni, për diabetikët, stabilizon kolesterolin në gjak dhe është e përshtatshme për shtatzëni. Mund te aplikohet mbi 18 vjec. Paketa MujorePaketa JavorePaketa Mujore Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë508 € / 26 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën400 € / 20 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00. Paketa Javore Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. 450-550 kCal 40% karbohidrat 30% protein 30% yndyrë139.7 € / 6 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën116.5 € / 5 ditë (drekë & darkë) Porosit Paketën Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.
May 11, 2020
Go top