Dieta Premium

Menu mesdhetare me produktet më cilësore në treg. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, legume etj, si dhe perime ose sallatë ose supë.Premium është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Është dietë e cila forcon imunitetin, e pershtatshme për njerëzit që vuajnë nga hipertensioni, për diabetikët, stabilizon kolesterolin në gjak dhe është e përshtatshme për shtatzëni. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
508 € / 26 ditë (drekë & darkë)
400 € / 20 ditë (drekë & darkë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
139.7 € / 6 ditë (drekë & darkë)
116.5 € / 5 ditë (drekë & darkë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Go top