Dieta Lifestyle

Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj
Përfshin një proteinë si fileto pule, peshk ose mish vici  si dhe perime ose sallatë ose supë. Eshtë ideale për shtim peshe për femrat ose për mirëmbajtje peshe për meshkujt që ushtrojnë edhe aktivitet fizik.
Mund të aplikohet mbi 18 vjec.

Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje  peshe. Vaktet kanë 500-600 kCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë.

 • 650-800
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
453 € / 26 ditë (drekë & darkë)
350 € / 20 ditë (drekë & darkë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Është një dietë e përshtatshme për shtim ose mirëmbjatje në peshë. Vaktet kanë 500-600 KCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë.

 • 650-800
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
126.5 € / 6 ditë (drekë & darkë)
105.5 € / 5 ditë (drekë & darkë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Go top