Dieta Mega Mass

Menu mesdhetare ideale për shtim në peshë. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, peshk, mish viçi, etj, një karbohidrat si oriz basmati, pasta, patate, legume (fasule, thjerreza, etj) si dhe perime apo sallata te ndryshme ose supe. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike .

 • 550-700
  kCal
 • 50%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 20%
  yndyrë
508 euro / muaj (drekë & darkë)
288 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi i shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike .

 • 550-700
  kCal
 • 50%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 20%
  yndyrë
139.7 euro / javë (drekë & darkë)
79.2 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top