Bussines Lunch Superior

Menu mesdhetare me produktet më cilësore në treg.Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek viçi, etj, një karbohidrat si quinoa, cous cous, oriz basmati, oriz I zi, patate e ëmbël, legume etj, si dhe perime ose sallatë ose supë. një menu e larmishme e ndërtuar nga tre javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Vaktet kanë 500-700kCal.

Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal.

 • 500-700
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
288 € / 26 ditë (drekë)
230 € / 20 ditë (drekë)

Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal.

 • 500-700
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
79.2 euro / 6 ditë (drekë)
66 € / 5 ditë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top