Healthy food

Ushqyerja sipas grupit të gjakut

Konsumimi i ushqimit bazuar në grupin tuaj të do t’ju ndihmojë që të keni një shëndet sa më të mirë, rrit nivelin e energjisë dhe parandalon sëmundjet. Ju ndihmon jo vetëm për vitalitet, por edhe të humbisni peshë nëse jeni duke hasur vështirësi për ta arritur. Artikujt e të ushqyerit në bazë të grupit të gjakut bazohen në punën e fiziologut natyrop …

November 7, 20180 comments
Healthy food

Ushqimet e konservuara: të mira apo të këqija?

Ushqimet e konservuara shpesh mendohet se janë më pak ushqyese sesa ushqimet e freskëta ose të ngrira. Shumë persona pretendojnë se ushqimet e konservuara përmbajnë përbërës të dëmshëm dhe duhet të shmangen, të tjerë thonë se ushqimet e konservuara mund të jenë pjesë e një diete të shëndetshme. Konservimi u zhvillua së pari në fund të shekullit të 1 …

November 7, 20183 Comments
Go top