116.50 

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

Category:

Description

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi i rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Premium (5 ditë) – 2 vakte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top