118.80 

Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë.

Category:

Description

Cdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, fileto salmoni, fileto koce, fruta deti, biftek vici, etj, perime ose sallatë si dhe bulmet. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 5-10% karbohidrat, 30% protein dhe 60% yndyrë. Yndyrna derivon nga burime te pangopura dhe te shendethsme si vaj ulliri, avocado, ullinj, etj. Ritmi i rënies në peshë është 4 – 7 kg në muaj ne varesi te metabolizmit tuaj dhe te kg mbipeshe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Ketogjenike (Menu Javore) – 2 vakte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top