288.00 

Vaktet kanë 500 – 700 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 

Category:

Description

Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal.

4 reviews for Bussines Lunch Superior ( 26 ditë ) – 1 vakt

 1. Lindsy Lucchini

  The article is well-written and provides practical advice for readers. Thanks for sharing your insights with us.

  https://beam.lat/keyword-ranking/1695480/best+way+to+make+fleece+tie+blanket

 2. Lenard Georgiana

  Fantastic write-up, it really caught my attention.

  https://beam.lat/keyword-ranking/1695480/best+way+to+make+fleece+tie+blanket

 3. Benita Pop

 4. Wilbur Spurgin

  Hey there, great post! It was full of useful insights that we enjoyed. Thanks for posting!

  https://edufavor.com/serp-check-what-is-it-and-why-is-it-important/

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top