145.00 

Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara.

Category:

Description

Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bussines Lunch Classic (20 ditë) – 1 vakt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top