288.00 

Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyre.

Category:

Description

Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Mund te aplikohet ne praktikues sporti ose per kedo qe do te shtoje ne peshe. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Cdo vakt ka 550-700 kCal, me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% ynydre. Mega mass është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike .

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Mega Mass (Menu Mujore) – 1 vakt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top