Produkte të freskëta

Furnizimet e përditshme të kuzhinës garantojnë freskinë e produkteve dhe vlerat e larta ushqimore. Menutë ndërtohen për të garantuar sasinë e nevojshme të makro dhe mikro nutrientëve dhe ndryshojnë periodikisht në bazë të stinës.

Share
Go top