Slide 1

Vakte të shëndetshme ushqimore Shpërndajmë cdo ditë vakte të shëndetshme, të freskëta e të mirëbalancuara ushqimore. Read more View plans
October 6, 2019

Slide 2

Dieta të balancuara Dietat tona hartohen nga dietologia Dr Matina Cobo dhe stafi i kuzhinës në mënyrë që vaktet tuaja jo vetëm të ofrojnë gjithë vlerat nutritive, por edhe të jenë sa të shëndetshme aq edhe të shijshme!  Read more View plans
October 6, 2019

Slide 3

Dieta DETOX FIT JUICE CLEANSE ka për qëllim të furnizojë trupin tuaj me perime e fruta të cilat do alkalinizojnë gjakun tuaj e do ju ndihmojë juve për të eleminuar tepricën e yndyrnave të depozituara në mëlci e muskuj. Meqënëse ju do I merrni kaloritë tuaja ditore dhe nutrientët përmes lëngjeve të freskëta cold-pressed, sistemi juaj tretës do pësojë një “ restart” duke I dhënë kohë për t’ u pastruar e për të shërruar veten nga inflamacioni preekzistues. Read more View plans
October 6, 2019

Slide 4

8 lloje dietash Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë dietash në mënyrë që ju të zgjidhni më të përshtatshmen për objektivin tuaj! Read more View plans
October 6, 2019

Slide 5

Njihni drejtuesit tanë ``Cifti FIT`` Fit Food zotëron një staf prej 30 personash, me një strukturë të mirëorganizuar. Cdo sektor; zyra e koordinimit, sektori i shpërndarjes, kuzhina, sektori i paketimit, kryen me korrektesë detyrat në mënyrë që ushqimi të shkojnë në kohë te klienti. E gjithë kjo nisi si iniciativë e dy të rinjve shqiptarë, Klaton Kumaraku, sportist i mirënjohur dhe CEO i kompanisë si dhe Dr Matina Cobo, mjeke e përgjithshme dhe nutricioniste klinike, të cilët përmes regjimit ushqimor dhe aktivitetit fizik transformuan fizikun e tyre dhe u kthyen në një frymëzim për shumë njerëz të tjerë të cilët donin të ndryshonin si ata. Read more View plans
October 6, 2019

Slide 6

Produkte të freskëta Furnizimet e përditshme të kuzhinës garantojnë freskinë e produkteve dhe vlerat e larta ushqimore. Menutë ndërtohen për të garantuar sasinë e nevojshme të makro dhe mikro nutrientëve dhe ndryshojnë periodikisht në bazë të stinës. Read more View plans
September 3, 2019
Go top