321.00 

Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.

Category:

Description

Menuja vegjetariane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane. Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë. Menuja vegjetariane është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Vegjetariane (Menu Mujore) – 2 vakte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top