340.00 

Vaktet kanë 650 – 800 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. Si e tillë është e përshtatshme për shtim ose mirëmbajtje të peshës.

Category:

Description

Është një dietë e përshtatshme për mirëmbajtje ose shtim në peshë. Vaktet kanë 650 – 800 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dieta Lifestyle (20 ditë) – 2 vakte”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top