230.00 

Vaktet kanë 500 – 700 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë. 

Category:

Description

Është një paketë e përshtatshme për regjim dreke të shëndetshëm. Ka larmishmëri produktesh,me cilësoret në treg dhe vakte të kombinuara për të qenë të pasura e të balancuara me nutrientët e nevojshëm për organizmin. Vaktet kanë 500 – 700 kCal.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bussines Lunch Superior (20 Ditë) – 1 vakt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top