Perimet që luftojnë qelizat tumorale

janë të shumta, por nga studimet e kohëve të fundit janë listuar ato me fuqinë më të lartë luftuese.

Kampioni që kryeson listën është spinaqi. Ai lufton qelizat tumorale të gjirit, nervore, të veshkës, pediatrike (ndaj jepni fëmijëve sa më shume spinaq), të prostatës dhe të traktit gastrointestinal.

Spinaqi ka efekt mbi të gjitha llojet e mësipërme.

I dyti në listë është radicchio, i ngjan sallatës jeshile por ka një ngjyrë lejla. Fuqia kryesore e tij është mbi qelizat tumorale të gjirit dhe të trurit.

Panxhari me një fuqi absolute vrasëse kundrejt qelizave tumorale të trurit dhe të traktit gastrointestinal (ezofag, stomak, zorrë.)

Hudhra ndihmon qelizat tumorale të gjirit. Ajo i lufton ato 100%. Por duke qënë se është kaq toksike për qelizat tumorale. Perimet janë kaq të mrekullueshme, sepse kanë një selektivitet për të luftuar vetëm çfarë është tumorale.

Për ta përmbledhur, 2 janë llojet kryesore të perimeve më të fuqishme anti-kancerogjene:

  1. Perimet e familjes CRUCIFEROUS (brokoli, kale, radikio, spinaq, lulelaker, panxhar.)
  2. Perimet e familjes ALLIUM (qepa, hudhra, preshi.)
Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top