You Order

JU POROSISNI

Dërgoni porosinë tuaj të ditës ose abonohuni në kategorinë që ju përzgjidhni.

We Prepare

NE PËRGATISIM

Skuadra jonë e kulinarisë përgatit vaktet tuaj me fokus shëndetin dhe fitness-in.

We Delivery

NE DËRGOJMË

Flota jonë e shpërndarësve kujdeset që vaktet tuaja të mbërrijnë në adresën dhe orarin që ju përcaktoni.

You Eat

JU SHIJONI

Vaktet tona janë ushqimet më të shëndetshem dhe më të shijshme që keni provuar ndonjeherë.

Skuadra jonë kulinarike dhe dietologjike do ju ndihmojë të arrini objektivin tuaj shëndetësor ose të fitness-it. Me vaktet e FitFood ju do ndiheni më mire se kurrë!

Dërgesat e përditshme brenda unazës së Tiranës janë të përfshira në çmim. Në rast se destinacioni ndodhet jashtë unazes së madhe Tiranës, paketës suaj i shtohet një kosto transporti prej 1.500 leke në muaj. Keto destinacione perfshijnë zonat si: TEG, Laprakë, Sauk, Fresku, Porcelani, Astir, Dogana, Autostrada Tiranë - Durrës (deri te km 7), Kamëz.

Ingredientë të freskët

Ingredientë të freskët

Ingredientët më të freskët të stinës në proporcionet e duhura për një dietë të balancuar.

Cilësia më e lartë

Cilësia më e lartë

Gatime me kripë rozë dhë shumë pak vajra vegjetale per vaktet me vlerat më të larta nutricionale.

Shpërndarje në kohë

Shpërndarje në kohë

Vaktet tuaja vijnë cdo ditë pranë jush në destinacionin e kërkuar.

Pa konservantë

Pa konservantë

Plani ushqimor ideal për të ngrënë shëndetshëm e pa konservantë të shtuar në ushqime.