Dieta Pescatariane

Menu mesdhetare vegjetariane e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë bimore ose peshkun si dhe perime ose sallatë ose supë. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

 

Është një dietë e përshtatshme pë rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 50% karbohidrat, 30% protein dhe 20% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
352 euro / muaj (drekë & darkë)
192 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi i rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe. Vaktet kanë 450 – 550 kCal me raport 40% karbohidrat, 30% protein dhe 30% yndyrë.

 • 450-550
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
97 euro / javë (drekë & darkë)
53 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top