Bussines Lunch Classic

Menu mesdhetare e cila përfshin karbohidrate si oriz basmati, rizoto, pasta të ndryshme, patate furre, legume, etj, perfshin një proteinë kryesisht fileton e pulës dhe një here në javë mishin e vicit si dhe perime ose sallatë ose supë.Është një menu e larmishme e ndërtuar nga tre javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Vaktet kanë 500-700kCal.

Është një paketë e përshtatur me një vakt dreke të shëndetshme cdo ditë duke mundesuar ushqyerjen e organizmit me larmishmëri produktesh cilësore të ndryshme cdo ditë. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara.

 • 500-700
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
185 € / 26 ditë (drekë)
145 € / 20 ditë (drekë)

Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Është një paketë e përshtatur me një vakt dreke të shëndetshme cdo ditë duke mundesuar ushqyerjen e organizmit me larmishmëri produktesh cilësore të ndryshme cdo ditë. Vaktet kanë 500 – 700 kCal. E përshtatshme për të gjithë ata që duan që vakti i tyre i drekës të jetë i shëndetshëm dhe me vlera ushqyese të balancauara.

 • 500-700
  kCal
 • 40%
  karbohidrat
 • 30%
  protein
 • 30%
  yndyrë
51.7 € / 6 ditë (drekë)
43 € / 5 ditë (drekë)

Dreka ju vjen në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 11:30 dhe 14:00.

Go top