Shembuj pjatash:

Fileto pule me rizoto basmati dhe sallatë avocado, kastraveca, pomodorini dhe karrota
Fileto pule me rizoto basmati dhe sallatë avocado, kastraveca, pomodorini dhe karrota
Fileto koce me oriz basmati dhe sallate greke
Fileto koce me oriz basmati dhe sallate greke
Fileto peshku me patate me krust erezash dhe perime te pjekura
Fileto peshku me patate me krust erezash dhe perime te pjekura
Fileto pule me oriz basmati dhe sallate spinaq, shege
Fileto pule me oriz basmati dhe sallate spinaq, shege
Fileto pule me oriz basmati, oriz te zi dhe perime te zjera
Fileto pule me oriz basmati, oriz te zi dhe perime te zjera
Meatloft vici me oriz basmati dhe sallate rukola, karrote, shege
Meatloft vici me oriz basmati dhe sallate rukola, karrote, shege
Pite mesdhetare me sallate rukola, karrote, pomodori
Pite mesdhetare me sallate rukola, karrote, pomodori
Qofte vici me rigatoni integral dhe sallate greke
Qofte vici me rigatoni integral dhe sallate greke
Sallate e ftohte oktapodi me patate baby belge dhe sallate e kuqe
Sallate e ftohte oktapodi me patate baby belge dhe sallate e kuqe
Salmon me krust erezash , pure patate dhe sallate iceberg, radikio, karrote
Salmon me krust erezash , pure patate dhe sallate iceberg, radikio, karrote
Tortilla me mish vici, sallate spinaq, lola rosa, mango
Tortilla me mish vici, sallate spinaq, lola rosa, mango

Dieta Mega Mass

Është menuja ideale për shtim në peshë. Çdo vakt përfshin një burim kryesor proteinik si fileto pule, mish viçi, etj, një karbohidrat si oriz basmati, pasta, patate, legume (fasule, thjerreza, etj) si dhe perime te zjera ose te pjekura apo sallata misk te ndryshme. Porcionet janë me kalori te shtuara të përshtatura për shtim në peshë. Ritmi I shtimit në peshë është 2 – 4 kg në muaj ne varesi te metabolizmit. Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:30.

Çmimi:

32.000 lekë / muaj (drekë & darkë)

*Abonimi ka 26 ditë në shfrytëzim, nga e hëna në të shtunë. Në rast se e dëshironi paketën nga e hëna në të premte, ditët e shtuna do ju shtyhen nga afati juaj I abonimit.