Shembuj pjatash:

Fileto pule me cus cus me perime
Fileto pule me cus cus me perime
Regular price
Fileto
Fileto pule me oriz basmati dhe perime te zjera
Regular price
Fileto pule me patate furre dhe perime te zjera
Fileto pule me patate furre dhe perime te zjera
Regular price
Fileto pule me patate furre
Fileto pule me patate furre
Regular price
Fileto pule me penne me krem perimesh ose pesto dhe spinaq te zjere
Fileto pule me penne me krem perimesh ose pesto dhe spinaq te zjere
Regular price
Fileto pule me penne me krem perimesh ose pesto
Fileto pule me penne me krem perimesh ose pesto
Regular price

Menu Fitness

Është një menu dedikuar të apasionuarve pas fitness-it ose sporteve. Është një dietë e pasur në proteina shtazore, karbohidrate si dhe perime ose sallatë. Përmban një sasi kripe minimale dhe shumë pak vajra vegjetale.

CMIMI:

12.000 lekë/muaj (DREKA)
24.000 lekë/muaj (DREKA & DARKA)

*Abonimi ka 26 ditë në shfrytëzim, nga e hëna në të shtunë. Në rast se e dëshironi paketën nga e hëna në të premte, ditët e shtuna do ju shtyhen nga afati juaj I abonimit.