Blog

Brokoli, Një Perim Sa I Ushqyeshëm E Plot Me Vlera, Aq Edhe Me Aftësi Të Larta Kurative!

Brokoli përmban shumë fibra (të tretshme dhe të patretshme) dhe shumë vitaminë C. Në 100 g brokoli marrim rreth 150% të sasisë së rekomanduar ditore. Si i tillë është një mbrojtes I fuqishëm kundrejt cdo gripi! Përmban shumë vitaminë A, K, zink, hekur, fosfor dhe fitonutrientë (substanca mbrojtëse ndaj diabetit dhe sëmundjeve vaskulare). Brokoli përmban sulfofan, substancë që mbron nga artriti i kockave. Brokoli është antikancerogjen i fuqishëm. Nëse e konsumoni vetëm 3 herë në muaj, ulni rrezikun e shfaqjes së kancerit me 40%!

Related Posts

Brokoli, një perim sa i ushqyeshëm e plot me vlera, aq edhe me aftësi të larta kurative!
Pse i duam kaq shumë thjerrëzat në dietën tonë?
Brokoli, një perim sa i ushqyeshëm e plot me vlera, aq edhe me aftësi të larta kurative!
Pse i duam kaq shumë thjerrëzat në dietën tonë?
Popular Posts
Dieta trend e modes - KETOGJENIKE

Saturday, March 09, 2019

Ne zbulim te zorres sone - pjesa 1; Dr Matina Cobo

Saturday, March 28, 2020

NO SHADES OF GREY!

Saturday, March 23, 2019