Popular Posts
Dieta trend e modes - KETOGJENIKE

Saturday, March 09, 2019

Ne zbulim te zorres sone - pjesa 1; Dr Matina Cobo

Saturday, March 28, 2020

NO SHADES OF GREY!

Saturday, March 23, 2019

Reviews

Gatimet tuaja jane husme te mira. Eshte hera e pare qe poha ushqim shume cilsor ketu ne Shqiperi. You are the best @fitfood.al
Pershendetje! Sot u peshova dhe qe nga 14 janari kam humbur 15 kile.
Faleminderit @fitfood.al qe na kenaq perdite me ushqimin e shendetshem dhe na ruan dhe format ne te njejten kohe… @klaton_fitness @matinacobo love you…
Kam rene gati 9 kg dhe nuk me besohet.