Keni ngrënë vaktin tuaj dhe sapo e përfundoni ndiheni të lodhur. Arsyeja qëndron vetëm te vakti që keni konsumuar. Nëse ai përbëhet nga karbohidrate të shpejta, ka të ngjarë që të rrisë insulinën menjëherë, sheqernat do futen brenda qelizave, do shpenzohen e shumë shpejt do ndiheni të lodhur dhe do keni nevojë për vakt tjetër!

Nëse do konsumoni edhe proteinë edhe një yndyrë të shëndetshme, vakti juaj do tretet më ngadalë e ju nuk do e përjetoni këtë ulje ngritje energjie.

Share

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go top