Pershendetje!

Faleminderit! Shume mire po shkon regjimi pak fare e kam prish po pak.

Sherbimi dhe ushqimi shume i mire, jam -4 kg por ndihem sikur kam hequr 10 kg. Ndihem shume energjike dhe se kam me ndjesine e plogeshtise dhe lodhjes qe kam pasur me pare.

Shume faleminderit jeni shume te mire!

Share
Go top