Dieta DETOX

FIT JUICE CLEANSE ka për qëllim të furnizojë trupin tuaj me perime e fruta të cilat do alkalinizojnë gjakun tuaj e do ju ndihmojë juve për të eleminuar tepricën e yndyrnave të depozituara në mëlci e muskuj. Meqënëse ju do I merrni kaloritë tuaja ditore dhe nutrientët përmes lëngjeve të freskëta cold-pressed, sistemi juaj tretës do pësojë një “ restart” duke I dhënë kohë për t’ u pastruar e për të shërruar veten nga inflamacioni preekzistues.

Share
Go top